u-kyievi-vvodiat-novi-perepustky-dlia-proizdu-pid-chas-komendantskoi-hodyny-koly-pochnut-diiaty

У Києві вводять нові перепустки для проїзду під час комендантської години: коли почнуть діяти

 • 21847 переглядiв

З 23 вересня у Києві діятимуть перепустки нового зразка для проїзду транспорту під час комендантської години. Зміни спрямовані на підвищення безпеки та контролю за переміщенням у нічний час.

З 00:00 23 вересня у столиці почнуть діяти перепустки нового зразка для проїзду транспортних засобів під час комендантської години. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, якого зацитувала пресслужба КМДА, передає УНН

У Києві змінюють формат перепусток, за якими транспортні засоби можуть пересуватися містом під час комендантської години. Так, перепустки нового зразка почнуть діяти з 00:00 23 вересня

- розповіли в КМДА.

Як вказав Поворозник, періодичне оновлення перепусток – вимушений крок. Він підвищує гарантію, що перепустками користуються лише ті, хто дійсно має на це підстави. Тобто працює в секторі безпеки та оборони України, критичній інфраструктурі міста та органах державної влади. 

"Триває засипка котловану": у Києві завершується відновлення тунелю метро між "Деміївською" та "Либідською"03.09.24, 16:25

Заявки на отримання перепусток необхідно подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де перепустку отримували попередні рази. У ній обов’язково потрібно обґрунтувати необхідність переміщення транспортного засобу під час комендантської години.

У КМДА наголосили, що в разі втрати перепустки необхідно оперативно повідомити про це орган, який її видав. А старі після заміни на нові – повернути до Центрального управління Військової служби правопорядку або органу, що її видав. Керівники підприємств, організацій чи установ, що видали перепустку, несуть персональну відповідальність за стан її збереження та використання, облік і видачу.

Як зазначається, перепустки не можна розміщувати під лобовим склом або на іншому видному місці. Їх необхідно пред’являти винятково за вимогою правоохоронних органів або уповноважених осіб.

У Києві погіршилась якість повітря через пожежі в екосистемах03.09.24, 10:12

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі