u-kostiantynivtsi-na-donechchyni-nadzvychainyky-vriatuvaly-cholovika-pid-chas-likvidatsii-naslidkiv-obstrilu

У Костянтинівці на Донеччині надзвичайники врятували чоловіка під час ліквідації наслідків обстрілу

 • 23801 переглядiв

Пожежники врятували 68-річного чоловіка з палаючого двоповерхового медичного закладу в Костянтинівці Донецької області, який постраждав від російських обстрілів.

У Донецькій області, під час ліквідації пожежі у двоповерховій будівлі закладу охорони здоров'я в у місті Костянтинівка, вогнеборці врятували 68-річного чоловіка. Про це передає УНН із посиланням на пресслужубу ДСНС України.

Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу та врятували чоловіка.

 – ідеться у повідомленні про роботу фахівців ДСНС у місті Костянтинівка Донеччини.

Деталі

Окупанти обстріляли Костянтинівку, внаслідок чого виникла пожежа у двоповерховій будівлі закладу охорони здоров'я. Вогнеборці нейтралізували поширення вогню, з другого поверху будівлі надзвичайники врятували чоловіка 1956 р.н. Загалом було ліквідувано пожежу на площі 110 кв. м.

Зазначається, що внаслідок обстрілів по місту пошкоджено 5 багатоповерхівок, 3 приватні будинки, 3 адмінбудівлі, 2 дитсадки.

Сумщину вночі та вранці росіяни обстріляли з артилерії та мінометів, скинули КАБи01.03.24, 09:10

Нагадаємо

російські війська минулої доби 18 разів вдарили по житлових масивах населених пунктів Донецької області, зокрема, атакували авіабомбами, троє місцевих жителів отримали поранення. У ніч на 1 березня армія рф вдарила ракетами по Костянтинівці, є руйнування.

На Авдіївському напрямку ворог має деякі локальні успіхи, втім ЗСУ подекуди відновлюють втрачені позиції - Тарнавський 01.03.24, 12:48

Популярні

Новини по темі

НБУ скорочує продаж валюти другий місяць поспіль

 • 22953 переглядiв

Гучні вибухи у Маріуполі: знищено склад БК окупантів

 • 30068 переглядiв