ukenru
u-drogobichi-ogolosili-dva-dni-zhalobi-za-zagiblimi-cherez-obval-budinku

У Дрогобичі оголосили два дні жалоби за загиблими через обвал будинку

 • 9319 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. У Дрогобичі Львівської області оголошено два дні жалоби за загиблими внаслідок обвалу у житловому будинку. Про це УНН повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради.

"У зв'язку з трагедією, яка сталася у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня 2019 року і внаслідок якої загинули мешканці міста, 29 та 30 серпня у місті оголошено Днями жалоби", - вказали у мерії.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території міста закликають приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій на території міста.

У ці дні рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів.

На ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, у громадському транспорті заборонено звучання розважальної музики.

За даними ДСНС, 28 серпня о 2:46 у Дрогобичі по вулиці Грушевського, 101, у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку стався вибух. Внаслідок вибуху сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх. Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

З-під завалів врятували шістьох людей. Є двоє загиблих людей, особу першого загиблого встановлюють, семеро людей постраждали.

Нагадаємо, правоохоронці відкрили кримінальне провадження через вибух у будинку в Дрогобичі.

Українські Національні Новини

Суспільство