u-dnipri-cherez-nichnu-ataku-postrazhdaly-7-liudei-zokrema-dity

У Дніпрі через нічну атаку постраждали 7 людей, зокрема діти

 • 35254 переглядiв

У Дніпрі в результаті нічного російського ракетного обстрілу було поранено 7 осіб, у тому числі 15-річного хлопчика, одну жінку госпіталізували, а іншим надали амбулаторну допомогу.

У Дніпрі через нічну російську атаку у місті постраждали 7 людей. Серед них – 15-річний хлопець. Одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У житловому районі пошкоджений магазин. Потрощені дахи та вікна в приватних будинках, багатоповерхівках. Інформація уточнюється.

"Вночі вибухи пролунали у Дніпрі. Ворог цілив балістикою. Через російську атаку у місті постраждали 7 людей. Серед них – 15-річний хлопець. Одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно", — написав Лисак.

Доповнення

Нікопольщину агресор продовжував атакувати ввечері дронами-камікадзе та артилерією. Поцілив по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах.

Пошкоджені 5 приватних будинків, господарська споруда, лінії електропередач, газогін. Горіло поле з пшеницею. Пожежу рятувальники приборкали. Але вогонь знищив понад 2 га.

По райцентру та Покровській громаді окупанти вдарили і вранці, застосувавши БпЛА й артилерію. В області без постраждалих. Інші наслідки з'ясовуються.

У Дніпрі пролунала серія вибухів01.07.24, 02:08

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі через нічну атаку постраждали 7 людей, зокрема діти

 • 35254 переглядiв

Окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

 • 29304 переглядiв

1 липня: День архітектури України, Міжнародний день регі

 • 111241 переглядiв

У ПАР сформували уряд національної єдності

 • 104638 переглядiв

SK Hynix інвестує $75 млрд в ШІ і чіпи до 2028 року

 • 30340 переглядiв