u-borovii-cherez-nichnyi-obstril-voroha-ye-zahyblyi-prokuratura

У Боровій через нічний обстріл ворога є загиблий - прокуратура

 • 19742 переглядiв

48-річний чоловік загинув і ще кілька отримали поранення в результаті російських обстрілів цивільної інфраструктури в селах Харківської області.

У Боровій в Харківській області після нічного обстрілу російських військ з-під завалів будинку дістали тіло загиблого чоловіка, повідомили у середу у Харківській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, 3 липня близько 4:40 війська рф завдали авіаудари по центральній частині селища Борова Ізюмського району. Пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: понад 10 житлових будинків, господарчі споруди, магазини та адміністративну будівлю.

Загинув 48-річний чоловік: його тіло дістали з-під завалів будинку. 75-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес, у чоловіка 50 років - поранення

- повідомили у прокуратурі.

Також сьогодні орієнтовно о 2:05 зс рф, за даними прокуратури, завдали ракетні удари по селу Руська Лозова. "Отримали поранення 65-річна жінка та 80-річний чоловік. Пошкоджено щонайменше 10 приватних домоволодінь. За попередніми даними, окупанти вдарили по населеному пункту двома ракетами типу С-400", - вказали у відомстві.

Раніше

Було відомо про 4 постраждалих внаслідок нічних обстрілів у Харківській області.

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі пролунали повторні вибухи

 • 24402 переглядiв

У Запоріжжі було чути вибух на тлі повітряної тривоги

 • 22389 переглядiв

Помер лауреат премії "Оскар", сценарист Роберт Таун

 • 14024 переглядiв