u-bilorusi-poblyzu-kordonu-z-ukrainoiu-vrantsi-rozpochalasia-raptova-perevirka-viisk

У білорусі поблизу кордону з Україною вранці розпочалася раптова перевірка військ

 • 15050 переглядiв

Сьогодні почалася раптова перевірка боєготовності з'єднань і військових частин збройних сил білорусі. Військові частини та підрозділи виконують навчально-бойові завдання у брестській та гомельській областях, що межують з Україною.

Сьогодні, 21 червня, розпочалася раптова перевірка готовності з'єднань і військових частин збройних сил білорусі. Перевірку було оголошено сьогодні вранці.  Про це повідомила пресслужба міноборони білорусі, передає УНН

Деталі 

Як зазначається, до перевірки залучаються військові частини та підрозділи оперативних командувань, сил спеціальних операцій, ракетних військ і артилерії, ВПС і військ ППО.

На першому етапі буде відпрацьовано питання оперативного заняття призначених районів, підготовки їх в інженерному відношенні, організації охорони та оборони, заступлення на бойове чергування. Надалі військовим частинам і підрозділам належить виконати навчально-бойові завдання

- йдеться у повідомленні мо білорусі.

Для проведення перевірки будуть задіяні полігони та ділянки місцевості в брестській і гомельській областях. Зазначимо, що обидві ці області межують з Україною.

У білоруському оборонному відомстві також вказали, що в цей період можливий рух бойової техніки дорогами загального користування.

рф та білорусь готують угоду про гарантії безпеки06.06.24, 10:48

Тетяна Краєвська

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

У Харкові повідомили про чутні вибухи

 • 24165 переглядiв

Семеро дітей заблукало під час спуску з Говерли

 • 16959 переглядiв

Курс валют на 21 червня: гривня знову зміцнилась

 • 22994 переглядiв

Швеція звинуватила рф у втручанні в роботу супутників

 • 15843 переглядiв

росіяни обстріляли одну із громад Миколаївщини

 • 20924 переглядiв