tila-zahyblykh-znaideno-pislia-katastrofy-vertolota-prezydenta-iranu-raisi

Тіла загиблих знайдено після катастрофи вертольота президента Ірану Раїсі

 • 19542 переглядiв

Тіла президента Ірану Ібрагіма Раїсі та інших пасажирів, які загинули під час аварії гелікоптера на північному заході Ірану, були витягнуті та були відправлені в Тебріз, повідомив голова Іранського товариства Червоного Півмісяця (IRCS) Пір-Хоссейн Куліванд, пише УНН з посиланням на Tasnim.

Деталі

Пір-Хоссейн Куліванд заявив у понеділок вранці, що операція з пошуку гелікоптера президента тривала безперервно протягом ночі в туманну та дощову погоду.

За його словами, рятувальні групи були спрямовані на місце аварії після того, як іранський дрон виявив точне місце розташування уламків вертольота.

Усі тіла пасажирів гелікоптера передані в машини швидкої допомоги і їх повезли на кладовище Тебріза, заявив він.

Irna показало кадри, як тіла загиблих під час катастрофи вертольота, у якому був президент Раїсі, переносяться рятувальниками Червоного Півмісяця та бійцями сухопутних військ армії до районів, що знаходяться нижче.

Доповнення

Авіакатастрофа сталася, коли президент Ірану і його оточення поверталися з регіону Хода-Афарін у північно-західній провінції Ірану Східний Азарбайджан після урочистого відкриття дамби на кордоні з Азербайджанською Республікою. У катастрофі серед інших загинули президент Ібрагім Раїсі, міністр закордонних справ Хоссейн Амір Абдуллахіян.

Популярні

Новини по темі

В Ірані офіційно оголосили про загибель президента Раїсі

 • 20928 переглядiв

росіяни вночі та вранці обстріляли 8 громад Сумщини

 • 20117 переглядiв