sytuatsiia-na-fronti-ta-pidtrymka-na-shliakhu-do-nato-zelenskyi-zustrivsia-z-obranym-prezydentom-finliandii

Ситуація на фронті та підтримка на шляху до НАТО: Зеленський зустрівся з обраним президентом Фінляндії

 • 32149 переглядiв

Зеленський зустрівся з новообраним президентом Александром Стуббом на Мюнхенській конференції з питань безпеки, подякував йому за засудження російської агресії, поінформував про пріоритетні оборонні потреби України та важливість підтримки Фінляндією шляху України до НАТО.

У межах Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з обраним Президентом Фінляндської Республіки Александром Стуббом, передає УНН із посиланням на ОП.

Зеленський привітав співрозмовника з перемогою на виборах і подякував за чітку позицію щодо засудження російської агресії проти України.

"Ми надзвичайно вдячні вашій країні, вашому народу за непохитну підтримку та тепле ставлення до України та українців. Ви з нами з перших днів повномасштабної війни", – зазначив Глава держави.

Поінформував про першочергові оборонні потреби України: у Мюнхені Зеленський зустрівся із делегацією Сенату США17.02.24, 18:53

Президент України поінформував Александра Стубба про поточну ситуацію на фронті та найнагальніші оборонні потреби української армії.

Зеленський відзначив важливість збереження підтримки України з боку Фінляндії на шляху до членства в НАТО та Європейському Союзі.

Популярні

Новини по темі