strakhovi-arx-ta-arx-life-zibraly-4-mld-hrn-premii-u-2023-rotsi

Страхові ARX та ARX Life зібрали 4 млд грн премій у 2023 році

 • 52483 переглядiв

4 млд грн премій у 2023 році зібрали страхові ARX та ARX Life

За підсумками 2023 року страхова ARX - № 1 на українському ринку за основними показниками: страхові премії, чисті страхові премії, капітал, чистий прибуток тощо.

У 2024 році компанія святкує своє 30-річчя. За ці роки ARX доказала свою надійність та стійкість, проходячи зі своїми клієнтами усі етапи становлення незалежної держави Україна. Ми поряд, полегшуючи нашим клієнтам фінансове навантаження та підтримуючи їх у складні часи.

"Довіра, амбіція, адаптивність, відповідальність. Це головні риси, які потрібні нашим менеджерам, щоб компанія завжди залишалась справжнім лідером ринку та найкращою страховою компанією. І кожен працівник нашого великого колективу, кожен клієнт має бути впевнений, що компанія завжди прийде на допомогу у скрутний час. Зараз це особливо важливо", – говорить Голова Правління компанії  ARX Андрій Перетяжко.

*Основні фінансові показники 2023 року:

За 2023 рік компанії ARX та ARX Life зібрали 4 млрд грн страхових премій, що на 32% більше, ніж минулого року.

Чистий прибуток по компаніях ARX та ARX Life становить 504 555 тис. грн, що є найкращим результатом на ринку.

Займаючи провідні позиції на ринку з автострахування КАСКО, компанія ARX зібрала майже 2 млрд грн премій у цьому сегменті. Це на 29% більше, ніж минулого року. КАСКО від ARX повноцінно працює за кордоном, дозволяючи українцям отримувати необхідний захист свого авто за межами України.

Суми премій за іншими ключовими направленнями:

·       ОСЦПВ - 0,3 млрд грн (+27% до 2022 року)

·       ДМС (медичне страхування) — понад 0,5 млрд грн (+22% до 2022 року)

·       Страхуванню майна — понад 0,4 млрд грн (+38% до 2022 року)

Нові продукти та сервіси ARX

ARX кожного року запускає нові продукти та інноваційні рішення на різні потреби.

 У 2023 ми впровадили такі нові продукти та сервіси:

·       МініКАСКО - економне КАСКО, покриває основний ризик на дорогах - ДТП як з вини водія, так і без. Ціна поліса стартує від 1175 грн. Працює на території України.

·       КАСКО "Залізний купол"  продукт, який захищає авто від воєнних ризиків. Покриває ушкодження та повну загибель від ракет, БПЛА, уламків.

·       Поліс КАСКО без візиту в офіс - тепер для придбання поліса КАСКО, якщо авто підлягає огляду, можна самостійно провести його фотовідеофіксацію у застосунку для смартфонів MyARX.

·       Поетапне врегулювання справи - ще одне оновлення cтрахового застосунку MyARX. Тепер можна бачити реєстрацію справи, розгляд справи, визначення суми збитку, рішення по справі, суму виплати й одержувача.

Загалом, маючи застосунок MyARX, клієнт може вирішити практично усі свої питання за допомогою смартфона: слідкувати за своїми договорами та договорами родини, купувати нові договори, спілкуватися з компанією напряму, робити відеоогляд авто.

Слоган компанії: "ARX з тобою!". Ми робимо максимум, щоб виконувати свої обов’язки найкращим чином та допомагати клієнтам, співробітникам, суспільству. Це не просто бізнес-філософія - це конкретні цифри та факти. Кожний напрямок контролюється та заміряється на постійній  основі, у т.ч. незалежними інструментами вже багато років.

Навіть у самі темні часи ARX поряд зі своїми клієнтами. Залишаємося поруч, працюємо для Перемоги!

*Регуляторна звітність, підготовлена відповідно до МСФО 4

Популярні

Новини по темі

Страхові ARX та ARX Life зібрали 4 млд грн премій у 2023 році

 • 52483 переглядiв

У Пентагоні прокоментували надання Україні бомб GLSDB

 • 24840 переглядiв