skandal-cherez-klip-zhadana-ta-soloviy-u-lvivskiy-tserkvi-ugkts-mozhe-zvilniti-svyaschenikiv-yaki-dozvolili-zyomki

Скандал через кліп Жадана та Соловій у львівській церкві: УГКЦ може звільнити священиків, які дозволили зйомки

 • 123958 переглядiв

Цитата

«Це була відверта провокація. Очевидною є провина отців церкви Андрія. Вони порушили, крім принципів моральних, принцип церковного права, який каже, що не можна використовувати церкву для інших цілей, крім молитви і тому, що служить слову божому. Вони мусять витягти з цього урок. У церкві Андрія бути змінам, буде реформа», - сказав Бойко.

Деталі

Він не став більше конкретизувати свої слова про можливі звільнення священиків і додав, що митрополит поки тримає паузу, роздумуючи над ситуацією, що склалася.

Нагадаємо

20 жовтня вийшов кліп співачки Христини Соловій з гуртом «Жадан і Собаки», який знімали у церкві святого Андрія Первозванного у Львові та на вулицях міста. В інтер’єрах церкви виконавці співають саму пісню, при цьому Христина Соловій знята у відвертій червоній сукні, а в інших кадрах кліпу знято поцілунок між дівчатами, що саме і обурило представників церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал через новий кліп Жадана і Соловій: священники у Львові вимагають видалити відео, яке "пропагує антихристиянські цінності"

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Вінниці заборонили російськомовний культурний продукт

     • 77435 переглядiв

    Розбещував і ґвалтував дітей: судитимуть педофіла з Київщини

     • 100036 переглядiв

    Коломойському продовжили запобіжний захід

     • 79935 переглядiв