ukenru
situatsiya-v-mikolayevi-okupanti-obstrilyuyut-blokposti-ta-zhitlovi-kvartali

Ситуація в Миколаєві: окупанти обстрілюють блокпости та житлові квартали

 • 166613 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Російські окупанти посилено обстрілюють блокпости та житлові квартали. Як повідомив у відеозверненні голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, вчора були втрати, пише УНН.

Цитата

“Засранці стріляють міцніше по блокпостам. Вчора, на жаль, ми мали втрати. Робимо висновки, змінюємо. Але нічого з цим не можна зробити, вони підло стріляють по житлових кварталах, по блокпостах. Зараз їх відтягуватимемо від міста. По одному боці вже витягли, зараз ми трохи їх пожучимо”, - заявив Кім.

Деталі

Голова ОДА також зазначив, що, за даними розвідки, ворог робить ротацію. Віталій Кім також додає, що вчора українська авіація розбила колону постачання, а також розбомбила частину ворожої техніки.

“Ми працюємо теж пристойно вночі. Авіація розбомбила колону постачання, відпрацювали арти, позбивали частину танків та їхніх позицій, власне, що й допомогло висунутися вперед”, - зазначив Кім.

Додамо

Раніше повідомляли, що російські окупанти обстрілюють позиції Збройних сил України у Миколаївській області з північного та північно-східного спрямування.

У Миколаєві вивезли із житлових секторів 14 боєприпасів, серед яких 3 фугасні авіабомби (ФАБ-250), касетні бойові елементи, артснаряди, мінометні міни.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП