sili-oboroni-prosunulis-na-tavriyskomu-napryamku-tarnavskiy

Сили оборони просунулись на Таврійському напрямку - Тарнавський

 • 508707 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Сили оборони продовжують просуватись на Таврійському напрямку та відкидати ворога з українських територій. Про це повідомив командувач коперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський, передає УНН.

Цитата

“За останню добу втрати ворога склали 327 осіб (безповоротні — 91, поранені — 235, полон — 1). Знищено 34 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 4 танки, 8 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 1 РСЗВ, 16 одиниць автомобільної та 2 одиниці спеціальної техніки. Також було знищено 2 склади боєприпасів та 3 пункти управління ворога”, — підсумував втрати ворога командувач Тарнавський.

Деталі

Загалом, за даними командувача на Таврійському напрямку, Сили оборони впродовж доби виконали 1200 вогневих завдань.

Рух Сил оборони на цій ділянці фронту не менш успішним був і минулої доби. У понеділок українські артилерійські підрозділи виконали 1218 вогневих завдань. Знищили півсотні окупантів та понад 200 поранили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони мають успіх у напрямку Новоданилівка-Вербове на півдні — речник Генштабу

Крім того, на металобрухт наші захисники перетворили 25 одиниць військової техніки противника. А також знищили 5 складів боєприпасів, 1 пункт управління та 1 контрольно-спостережний пункт ворога.

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що ЗСУ проривають лінію оборони окупантів на Запорізькому напрямку. Там йдуть виснажливі бої таі потужна робота на рівні контрбатарейній боротьбі і на рівні зіткнення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка - ЗМІ

     • 8556686 переглядiв

    Зеленський звільнив голову СБУ Закарпаття

     • 2874237 переглядiв

    Пожежа в Греції стала найбільшою лісовою пожежею в ЄС

     • 648687 переглядiв

    Одещина отримала чергову партію шкільних автобусів - Кіпер

     • 504812 переглядiв