ukenru
sidi-vdoma-i-piy-vino-mila-kunis-i-eshton-katcher-predstavili-sviy-sposib-borotbi-z-koronavirusom

Сиди вдома і пий вино: Міла Куніс і Ештон Катчер представили свій спосіб боротьби з коронавірусом

 • 87282 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Американські актори Міла Куніс і Ештон Катчер випустили "Карантинне вино", передає УНН з посиланням на AllNewsInc.

Вартість однієї пляшки вина - 25 дол. Напій виробляють з винограду, вирощеного в штаті Орегон. Всі доходи від продажу "Карантинного вина" будуть перераховані чотирьом благодійним організаціям: GiveDirectly, Direct Relief, Frontline Responders Fund і America's Food Fund.

У Instagram-ролику Катчер розповів, що "ця геніальна ідея" прийшла в голову Куніс.

"Вечорами нам подобається влаштовувати віртуальні зустрічі з друзями, і незамінними складовими таких вечорів є їжа і вино. Ми вирішили об'єднати це з можливістю допомогти безлічі благодійних організацій - ця геніальна ідея прийшла в голову до Міли.

Ми знайшли кілька таких, які фокусуються на зборі захисних засобів для населення країни, годуванні дітей, допомоги сім'ям, які залишилися без роботи, бізнесу, який не витримує нових обставин", - говорить в відео Катчер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Mila and I are launching quarantine wine! 100% of profits got to covid-19 relief! @nockingpoint Via: @aplusk #quarantineWine #socialdistancing #coronavirus # covid_19 #ashtonkutcher #milakunis

Публікація від AllNewsInc (@allnewsinc)

Як писав УНН, відомий український педіатр Євген Комаровський, також розповів про користь вина на карантині.

Нагадаємо, в Україні нещодавно випустили новий винний напій небесно-блакитного кольору з перламутровою пудрою всередині пляшки.

Українські Національні Новини

Новини Світу