shmyhal-dlia-pidtrymky-viiskovykh-potribno-ne-menshe-10-mln-robochykh-mists

Шмигаль: для підтримки військових потрібно не менше 10 млн робочих місць

 • 21738 переглядiв

Прем'єр-міністр України заявив, що для підтримки військових потрібно не менше 10 млн робочих місць, але офіційно є менше 8 млн. З початком повномасштабного вторгнення Україна втратила 3,5 млн робочих місць та 30% економіки.

Для того, щоб зараз підтримувати українських військових, потрібно не менше ніж 10 млн робочих місць, але офіційно є менше 8 млн, заявив Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль під час форуму "Україна 2024. Незалежність", передає кореспондент УНН.

З початком повномасштабного вторгнення Україна втратила 3,5 млн робочих місць. Ми фактично втратили у 2022 році 30% нашої економіки. Сьогодні, для того, щоб підтримувати наших військових, нам потрібно не менше 10 млн робочих місць, а офіційно ми бачимо менше 8 млн

- сказав Шмигаль.

За його словами, в економіці є низка професій та робочих місць, які працюють в "тіні" та не сплачують податки, які критично важливі.

В Україні запроваджують принцип "Воюй або працюй" - Шмигаль27.08.24, 11:58

Нагадаємо

За даними соціологічного опитування Центру Разумкова, 53% респондентів в Україні вважають брак кадрів проблемою, тоді як 32% не зазначили наявність такої проблеми.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі