ukenru
senator-ssha-rubio-vistupiv-z-pogrozami-stosovno-venesuelskikh-viyskovikh

Сенатор США Рубіо виступив з погрозами стосовно венесуельських військових

 • 8979 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Американський сенатор Марко Рубіо (республіканець, від штату Флорида) стверджує, що венесуельським військовим доведеться ховатися від правосуддя, якщо вони завадять доставці гуманітарної допомоги США в Боліваріанської Республіки. Про це повідомило в неділю американське агентство Associated Press, передає УНН.

Як зазначає видання, Рубіо, який за даними ЗМІ, грає зараз ключову роль у виробленні курсу Вашингтона щодо Каракаса, прибув до колумбійського місто Кукута, який знаходиться поруч з венесуельською кордоном. Туди ж раніше були спрямовані не менше трьох літаків США з гуманітарною допомогою для Венесуели. У Кукуте знаходиться один з центрів розподілу відповідних вантажів.

Рубіо виступив з твердженням, що спроба перешкодити доставці допомоги до Венесуели буде "злочином проти людяності". Він зазначив, що венесуельські військові, які спробують перешкоджати цьому, "будуть до кінця життя ховатися від правосуддя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США закликали Росію підтримати лідера опозиції Венесуели

Раніше лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо заявив, що іноземну гуманітарну допомогу доставлять до Венесуели 23 лютого. Президент Венесуели Ніколас Мадуро в свою чергу в інтерв'ю Associated Press називав цю ініціативу "шоу для всього світу" і підкреслював, що його країна не потребує подібної підтримки з боку США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерали потай від Мадуро ведуть переговори з опозицією Венесуели - Болтон

Українські Національні Новини

Політика