sekretar-rady-bezpeky-virmenii-vizme-uchast-u-myrnomu-samiti-v-shveitsarii

Секретар Ради безпеки Вірменії візьме участь у мирному саміті в Швейцарії

 • 22555 переглядiв

Секретар Ради безпеки Вірменії Армен Григорян візьме участь у мирному саміті у Швейцарії 15 червня, щоб обговорити шлях до справедливого і тривалого миру в Україні.

Секретар Ради безпеки Вірменії Армен Григорян 15 червня візьме участь у саміті миру в Швейцарії. Про це УНН повідомляє з посиланням на Новини Вірменії - NEWS.am.

Секретар Ради безпеки Вірменії Армен Григорян 15 червня з робочим візитом вирушить у Кантон Нідвальден Швейцарської Конфедерації, де візьме участь у саміті про мир в Україні

- йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, згодом секретар Ради Безпеки також вирушить до Парижа, де в нього заплановані робочі зустрічі.

Доповнення

Саміт миру збирається у швейцарському Бюргенштоці 15-16 червня. Метою зустрічі, на якій будуть присутні глави держав і урядів, є вироблення спільного розуміння шляху до справедливого і тривалого миру в Україні. Це має стати основою для мирного процесу.

Президентка Грузії вирушила до Швейцарії на Саміт миру: чи погодив її візит проросійський уряд - невідомо15.06.24, 12:07

Вірменський прем'єр-міністр Нікол Пашинян заявляв, що Єреван може вийти з Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) - організації, яку очолює рф.

Популярні

Новини по темі