scho-govorit-pro-kharakter-lyudini-yiyi-ulyubleniy-alkogol-psikholog

Що говорить про характер людини її улюблений алкоголь - психолог

 • 53314 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Психолог Олена Рохальська розповіла УНН про те, що улюблений алкоголь може розповісти про особливості характеру людини.

Деталі

Так, на думку психолога, шампанське та ігристе п'ють люди, які хочуть свята в житті.

"Цим людям не вистачає свята в душі, навіть часом з дитинства, і вони шампанським його доповнюють. Роблять собі свято. Йдеться про людей, яким не вистачає ендорфінів, і які хочуть їх отримати штучним шляхом", - розповіла Рохальська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не шампанським єдиним: експерти порадили пікантну альтернативу 

Люди, які люблять пити вино, більш стримані, ніж любителі шампанського, за словами психолога.

"Вони контролюють своє життя і часто ведуть здоровий спосіб життя. А вино в їх житті просто доповнення", - підкреслила вона.

Лікерам ж віддають перевагу легкі за своїм характером люди.

"Вони дуже ненапряжні та комфортні", - зазначає вона.

Любителі пива - трохи не стабільні, мінливі, конформні та іноді можуть піддаватися навіюванню з боку інших людей, вважає експерт.

"Якщо людина віддає перевагу міцним складним напоям - горілка, коньяк, ром, віскі - то це може бути владна, статусна і впевнена в собі людина", - резюмує психолог.

Доповнення

Відзначимо, що горілка - другий за популярністю серед населення України алкогольний напій. Особливою популярністю серед українців користується крафтовий алкоголь, про що, в тому числі, свідчить підвищений споживчий попит на першу крафтову горілку "Др. Житник" виробництва лікеро-горілчаного заводу "PRIME".

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісної горілки відносяться такі компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "PRIME" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі