rozkishna-yakhta-zatonula-bilia-berehiv-florydy-dvokh-liudei-vriatuvaly

Розкішна яхта затонула біля берегів Флориди, двох людей врятували

 • 22241 переглядiв

Розкішна спортивна яхта Atlantis затонула біля берегів Флориди після зіткнення з об'єктом, двох людей врятувала берегова охорона США.

Берегова охорона США цими вихідними врятувала двох людей після того, як їхня розкішна спортивна яхта затонула біля узбережжя Флориди, пише УНН з посиланням на The Independent.

Деталі

Оператор 24-метрової яхти Atlantis у суботу вранці попередив берегову охорону США про те, що човен зіткнувся з якимсь об'єктом і почав набирати воду.

Яхта знаходилася за три милі від узбережжя мальовничого міста Сент-Огастін, штат Флорида, коли надійшов дзвінок.

На знімках видно, як корма судна тоне під хвилями, перш ніж воно нарешті перекинулося у вертикальне положення і почало далі тонути.

За даними берегової охорони США, пожежна служба округу Сент-Джонс врятувала обох людей, які перебували на борту.

Згодом для моряків в околицях було випущено попередження про частково затоплену яхту, яка станом на вечір суботи все ще перебувала у воді.

За даними International Yacht Sales, спортивні яхти такого ж розміру, як Atlantis, зазвичай коштують понад 1 мільйон доларів.

Доповнення

Раніше цього року зграйці косаток вдалося потопити вітрильну яхту неподалік Гібралтарської протоки. Однак це судно було набагато меншим.

Березневий інцидент став останнім у низці з затонулими яхтами, пов'язаних з косатками, у регіоні. Морські експерти тоді заявили, що, на їхню думку, ці напади здійснює субпопуляція приблизно з 15 косаток, відома як "Гледіс".

Популярні

Новини по темі

ISW: росія домовляється про обмін зброєю із Суданом

 • 21817 переглядiв

Курс валют на 28 травня: гривня девальвувала на 19 копійок

 • 18226 переглядiв

росіяни вбили одного жителя Донеччини та поранили ще трьох

 • 18841 переглядiв