rosiyskiy-peterburg-khovaye-vatazhkiv-pvk-vagnera-scho-vidomo

російський петербург ховає ватажків пвк "вагнера": що відомо

 • 1140999 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Найбільші цвинтарі російського петербурга ховають топ-менеджмент пвк "вагнера". Офіційної інформації немає, і захід намагаються провести тихо, пише УНН з посиланням на ЗМІ.

Деталі

На кладовищах санкт-петербурга триває підготовка, а на деяких вже розпочався похорон, керівництва пвк "вагнер". 23 серпня в авіакатастрофі у тверській області загинули власник пвк євген пригожин, її засновник дмитро уткін, заступник пригожина валерій чекалов, а також четверо бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії офіційно підтвердили смерть пригожина

На Серафимівському кладовищі багато поліцейських, туди не пускають людей із фотоапаратами, пишуть ЗМІ. Зазначається, що у середині, кладовищем ходять поліцейські й перевіряють "кожну канаву".  Прибув депутат держдуми від лдпр василь власов. На територію приїхала похоронна процесія.

На Північному цвинтарі також зібралися люди, серед них є вагнерівці. Туди прибув автобус росгвардії. З'явилися вінки з прізвищем чекалова. Співробітник Північного кладовища обмовився, що "поки пригожина не поховають, поліція на всіх кладовищах стоїть". Почали відспівувати валерія чекалова. Приїхали два автомобілі ритуальної служби. У групі скорботних було помічено особистого охоронця євгена пригожина сергія плащенка, якому пощастило не потрапити на рейс, капітана 1 рангу у відставці андрія палея і гришаєва. До церкви принесли вінок від однокласника школи № 18 міста Навої, що в Узбекистані, пишуть ЗМІ, а також зазначають, що біля храму зібралося близько 200 осіб і "народ усе підтягується".

"героїв росії" за протоколом належить ховати на митищинському кладовищі. Тим часом на митищинському меморіальному кладовищі безлюдно і спокійно - нічого не відбувається, зазначають ЗМІ.

Напередодні телеграм-канали писали, що влада виступає проти "масового похорону" вагнерівців. Розглядався варіант, за якого їх поховають окремо і без почестей. Можливо, сьогодні поховають тільки соратників пригожина, зазначають ЗМІ, а похорон власника пвк, уткіна, відбудеться в середу або до кінця тижня.

Офіційної інформації про похорон вагнерівців немає. володимир путін на похорон не приїде, повідомив у вівторок його прес-секретар дмитро пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: мінськ видає бойовикам пвк "вагнера" нові паспорти

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    російський петербург ховає ватажків пвк "вагнера": що відомо

     • 1140999 переглядiв

    Суд залишив під вартою нардепа Гунька

     • 469977 переглядiв

    В кремлі похвалили Папу Римського за заяву про "велич" росії

     • 731697 переглядiв

    В Україні відкрили нове родовище газу

     • 2192246 переглядiв