rosiyani-vivozyat-iz-sevastopolya-lyudey-ta-obladnannya-vodolaznogo-tsentru-chornomorskogo-flotu-cherez-strakh-novikh-atak-atesh

Окупанти вивозять із Севастополя людей та обладнання водолазного центру Чорноморського флоту — АТЕШ

 • 389663 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Окупанти вивозять особовий склад із казарм водолазного центру Чорноморського флоту, оскільки побоюються нових атак. Про це повідомила пресслужба партизанського руху “АТЕШ” у своєму телеграм каналі, пише УНН.

Цитата

“Агенти „АТЕШ“ у Севастополі зафіксували вивезення особового складу з центру підготовки військових рятувальників і водолазних спеціалістів, що розташований на березі Комишової бухти біля Морського порту. ... Після вдалої атаки на російській флот, окупанти злякалися, що цей об'єкт стане наступною ціллю. Севастополь це Україна!”, — нагадали громадськості партизани “АТЕШ”.

Деталі

За даними руху “АТЕШ” на території водолазного центру в Севастополі проживають і проходять навчання армійці рф. Тут також зберігають обладнання для проведення підводних диверсійних операцій. Після проходження навчання в цьому центрі військовослужбовців рф відправляють на війну проти України.

Партизани також нагадали координати цього військового об'єкта: 44.589693298525546, 33.42678808006004

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генічеську партизани підірвали дві ворожі вантажівки разом з особовим складом

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що партизани “АТЕШ” здали координати радіонавігаційної системи “Чайка” у Бахчисарайському районі Криму і натякнули на її знищення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кіпер зустрівся з промисловим бізнесом Одещини

     • 184274 переглядiв

    Байден пояснив із трибуни ООН, чому потрібно захистити Україну

     • 589374 переглядiв