rosiyani-nakopichuyut-rezervi-schob-perekhoditi-v-nastup-na-deyakikh-dilyankakh-yermak

росіяни накопичують резерви, щоб переходити в наступ на деяких ділянках - Єрмак

 • 301073 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Російські окупанти накопичують резерви, щоб переходити в наступ на деяких ділянках, з метою відтягнути додаткові сили української армії. Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, передає УНН.

Цитата

«Війна дуже динамічна. Ворог накопичує резерви, щоб переходити в наступ на деяких ділянках, з метою відтягнути додаткові сили нашої армії. На інших напрямках Сили оборони продовжують рух вперед. Боротьба з багатомільйонним злом ніколи не буває простою. Вона вимагає зброї, підготовки, стратегії», - написав Єрмак у Telegram.

Він зазначив, що Україна розуміє російські цілі.

«І щодня мільйони українців працюють над тим, щоб ламати плани ворога, відбивати атаки, йти вперед. Саме єдність і боротьба дозволяють нам зламати ключовий план росіян - знищення нашої нації», - повідомив Єрмак.

Доповнення

російські війська активізувались на Авдіївському напрямку, інтенсивно обстрілюючи позиції Сил оборони України з різного виду озброєння.

В Генштабі повідомляли, що українські воїни тримають оборону на Авдіївському напрямку, відбиваючи десятки атак противника.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ оголосило в розшук колишнього мера Одеси Костусєва

     • 394977 переглядiв

    На Київщині чоловік загинув, потрапивши під потяг

     • 468719 переглядiв

    Бразилія скликає Радбез ООН щодо сектора Гази на 13 жовтня

     • 438276 переглядiв