rosiiski-drony-vcherhove-atakuvaly-kherson-ta-peredmistia-chetvero-poranenykh

Російські дрони вчергове атакували Херсон та передмістя: четверо поранених

 • 13108 переглядiв

Російські війська завдали ударів з дронів по Херсону та передмістю. Постраждали чотири людини - дві жінки та два чоловіки, повідомили у Херсонській ОВА у вівторок у Telegram, пише УНН.

Деталі

За даними ОВА, окупаційні війська вдарили з дрона по Кіндійці, передмістю Херсона. Через скидання вибухівки з БпЛА 65-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення гомілки. Її доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Зі слів голови Херсонської МВА Романа Мрочка, близько 12:00 російські окупанти з дрона атакували Дніпровський район міста. "Під обстріл потрапили працівники комунального підприємства "Парки Херсона". Суттєво пошкоджено навантажувач. 57-річний водій звернувся до медиків по допомогу. У нього діагностували мінно-вибухову травму, уламкові поранення грудної клітини, рук та ніг. Наразі його дообстежують", - вказав Мрочко у Telegram.

В ОВА підтвердили, що у Дніпровському районі Херсона через атаку російського БпЛА постраждав 57-річний чоловік. Також, за даними ОВА, до лікарні доставили херсонку, яку постраждала через атаку російського дрона у Дніпровському районі міста. У 21-річної дівчини – вибухова травма і контузія. Їй надали меддопомогу, надалі потерпіла лікуватиметься амбулаторно.

Окрім того, як повідомили в ОВА, "швидка" доставила до лікарні чоловіка, який постраждав в Антонівці у передмісті Херсона через удар російського БпЛА. У 67-річного потерпілого – вибухова травма, множинні опіки рук, ніг, спини, грудної клітини та дихальних шляхів. Його шпиталізували для надання меддопомоги.

Двоє людей постраждали внаслідок ворожого удару по Станіславу на Херсонщині24.09.24, 12:52

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 72757 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 53619 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57515 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100294 переглядiв

Новини по темі