rosiiany-pochaly-pohrozhuvaty-meshkantsiam-okupovanykh-terytorii-za-vidmovu-holosuvaty-na-vyborakh-tsentr-natssprotyvu

росіяни почали погрожувати мешканцям окупованих територій за відмову голосувати на “виборах” - Центр нацспротиву

 • 23812 переглядiв

Члени "виборчих округів" на окупованих українських територіях почнуть відвідувати мешканців з 17 лютого, щоб попередити їх про санкції за відмову "голосувати" на "виборах президента росії".

Днями на окупованих територіях члени "виборчих дільниць" почнуть обхід мешканців.  Як повідомили в Центрі національного спротиву, мешканцям погрожуватимуть санкціями за відмову від голосування на "виборах президента рф", передає УНН.

За даними Центру, з 17 лютого члени "виборчих дільниць" почнуть обхід мешканців тимчасово окупованих територій й попереджати про санкції за відмову від голосування на "виборах президента рф".

У росії призначили "вибори" на окупованих територіях України15.06.23, 14:39 • [views_2507895]

"Наразі членів "двк" інструктують росіяни. Обхід буде з 17 лютого по 7 березня по всім населених пунктах ТОТ. При рейді працівників супроводжуватимуть бійці "росгвардії" нібито задля безпеки. Водночас росіяни засекретили адреси виборчих дільниць, аби приховати відсутність явки та кількість цих дільниць", - йдеться у повідомленні.

У Центрі зауважили, що кожен дотичний до організації "виборів" буде нести відповідальність як їх "колеги" з правого берега Херсонщини та Харківщини.

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

В Україну прибула делегація з Конгресу США

 • 23091 переглядiв