rosiiany-hlushat-zviazok-v-okupovanykh-mistakh-ukrainy-shchob-zablokuvaty-robotu-partyzan

росіяни глушать зв'язок в окупованих містах України, щоб заблокувати роботу партизан

 • 30234 переглядiв

Росіяни глушать інтернет і телефонний зв'язок в окупованих українських населених пунктах, щоб перешкодити місцевим жителям ділитися з українськими силами інформацією про пересування російських військ.

На тимчасово окупованих територіях України росіяни глушать інтернет та телефонний зв’язок у населених пунктах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що попри власну пропаганду окупанти розуміють, що в них немає підтримки серед місцевого населення. Відтак ворог глушить зв’язок, аби українці не передавали інформацію Силам Оборони про переміщення росіян.

Приготування до "виборів": на ТОТ рф посилює репресії29.02.24, 04:49

Зокрема зв’язок росіяни масово глушать в Енергодарі аби приховати свої дії 

- підкреслили в Спротиві. 

Водночас у Центрі нацспротиві додають, що це не приносить результатів, адже повністю позбавити зв’язку у ворога не вийде, а українців на ТОТ більшість й вони постійно передають інформацію щодо реального стану речей на своїй рідній землі.

Доповнення

В Центрі національного спротиву закликають українців  й надалі передавати інформацію про ворога у спеціальний чат-бот.

Нагадаємо

У тимчасово окупованому Криму партизани провели розвідку аеродрому Бельбек і виявили два російські радіолокаційні комплекси 5Н87, які стежать за повітряним простором над аеродромом і передають усю інформацію засобам ППО. 

Популярні

Новини по темі