ukenru
rf-zminila-strategiyu-obstriliv-po-ukrayini-radnik-golovi-mvs

рф змінила стратегію обстрілів по Україні - радник голови МВС

 • 177784 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Російські окупанти змінили стратегію обстрілів по Україні. Раніше вони випускали кілька ракет, а зараз десятки. Про це заявив в ефірі одного з українських телеканалів заявив радник голови МВС Вадим Денисенко, пише УНН.

Цитата

«Росіяни починають масово обстрілювати українські міста. Вони змінили по суті свою стратегію обстрілів. Раніше вони випускали декілька ракет, а зараз це вимірюється десятками... Ракети, якими вони зараз стріляються, це ракети, які розроблялися в середині минулого століття і призначалися для знищення авіаносців, крейсерів і морських суден. Вони мають до тисячі кілограмів заряду вибухівки та швидкість до 3-4 тис. км/год. Тому їх дуже тяжко збивати», - розповів Денисенко.

Деталі

За його словами, окупанти мають достатньо запасів старої радянської техніки.

«Ці ракети не точні та призначалися для військових боїв. Вони несуть великі руйнування. росії не вдається відновити виробництво «Калібрів» і високоточної техніки, але запасів старої радянської техніки достатньо», - зазначив Денисенко.

Доповнення

Інститут вивчення війни повідомляв, що російські окупанти посилили обстріли українських позицій.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україні потрібна потужна протиповітряна оборона – сучасна, повністю ефективна. Він зазначив, що лише за суботу,25 червня, рф випустила по Україні 62 ракети.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП