raketnyi-udar-po-myrnohradu-kilkist-poranenykh-zrosla-do-11

Ракетний удар по Мирнограду: кількість поранених зросла до 11

 • 40772 переглядiв

Щонайменше 11 людей, у тому числі 16-річний хлопець, отримали поранення в результаті російського ракетного удару по Мирнограду в Донецькій області.

Внаслідок російського ракетного удару по Мирнограду на Донеччині щонайменше 11 людей отримали поранення, серед 16 річний хлопець. Про це заявили у Офісі Генерального прокурора України, пише УНН.

Деталі 

За даними слідства, 10 березня 2024 року близько 03:00 російські окупаційні війська вдарили, ймовірно, ракетами типу С-300 по Мирнограду. Поцілили по житловому мікрорайону міста.

Внаслідок ворожого обстрілу поранень зазнали 11 людей – 16-річний хлопець, п’ятеро жінок та стільки ж чоловіків віком від 34 до 95 років

- резюмували правоохоронці. 

На Запоріжжі росіяни завдали 476 ударів по 13 населених пунктах за добу10.03.24, 09:48

Зазначається, що усім постраждалим надали невідкладну медичну допомогу. У них діагностовано мінно-вибухові травми, різані рани, множинні садна, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Окрім того, внаслідок обстрілу пошкоджено щонайменше 17 багатоповерхових будинків та 27 автомобілів

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

- резюмували у Офісі генпрокурора. 

Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення регіону.

Нагадаємо

За словами очільника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, 9 березня, на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинула одна людина, ще 10 отримали поранення

Популярні

Новини по темі

Ватикан прокоментував заяву Папи про білий прапор

 • 38549 переглядiв