ukenru
raketniy-udar-po-zaporizhzhyu-u-misti-chastkovo-povernuli-svitlo

Ракетний удар по Запоріжжю: у місті частково повернули світло

 • 272969 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. У Запоріжжі, де через ранкову ворожу атаку багато жителів залишилися без світла, а подекуди й без води, почали повертати електро- та водопостачання, повідомив секретар Запорізької міськради, в.о. мера міста Анатолій Куртєв, пише УНН.

Цитата

"На цей час електропостачання вже відновлено у Хортицькому районі міста та загалом на всьому правому березі Запоріжжя. У Хортицькому районі розпочато роботи з відновлення постачання води. Також зі світлом та водою майже весь Заводський район, окрім одного кварталу. Є світло у частині Шевченківського району", - написав Куртєв у Telegram.

Деталі

Зі слів секретаря міськради, тривають роботи з усунення наслідків надзвичайної ситуації в одному з районів міста, після чого стане можливим відновлення електропостачання і у решті лівобережної частини Запоріжжя.

При цьому він повідомляв і про масштаби пошкоджень після ранкового удару окупантів.

"Зранку путінські терористи вдарили своїми ракетами по обʼєктах критичної інфраструктури Запоріжжя. (...) Через рашистські обстріли повилітали шибки у багатоповерхових будинках, приміщеннях медичного закладу, закладу освіти, будинку культури та у будівлі інфраструктурного обʼєкту", - зазначав Куртєв.

Нагадаємо

Зранку ворог атакував критичну інфраструктуру Запоріжжя. Через атаку у місті виникли відключення енергопостачання.

Українські Національні Новини

Суспільство