raketna-ataka-rf-na-kiyivschinu-vluchan-ne-zafiksovano-ulamki-raketi-vpali-bilya-zaliznichnoyi-koliyi-ova

Ракетна атака рф на Київщину: влучань не зафіксовано, уламки ракети впали біля залізничної колії - ОВА

 • 546417 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Внаслідок ракетної атаки росії на Київську область у середу вранці у низці населених пунктів виникли пожежі, уламки ворожої впали поблизу залізничної колії. Постраждалих та влучань немає. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко, пише УНН.

Деталі

Повітряна тривога на Київщині тривала майже 2 години.

«На території області працювала ППО. Влучання в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано, постраждалих немає», - заявив Кравченко.

Уламки від ворожої ракети, як повідомляється, впали поблизу залізничної колії. Рух залізничного транспорту не зупинятимуть, зазначив Кравченко.

Також внаслідок падіння уламків у низці населених пунктів виникли пожежі травʼяного настилу. В одній із громад через падіння уламків було займання біля торгового закладу. Повністю знищені вантажівка та екскаватор, частково пошкоджено приміщення торгового закладу. Пожежі ліквідовано.

Крім того через падіння уламків в одній із громад пошкоджено фасади споруд, приватні автівки, вікна в одній із багатоповерхівок, медичному закладі та відділі поліції.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, уночі на території торговельного підприємства в Київській області виникла пожежа через ворожий обстріл. Туди потрапили уламки ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Українська ППО вночі збила 23 повітряні цілі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині ППО знищила 15 "шахедів" - Сили оборони Півдня

     • 535586 переглядiв

    росіяни поранили шістьох людей на Донеччині

     • 240957 переглядiв