putin-vidvidaie-kytai-tsoho-tyzhnia

путін відвідає Китай цього тижня

 • 18405 переглядiв

російський диктатор володимир путін 16-17 травня відвідає з державним візитом Китай на запрошення голови КНР Сі Цзіньпіна. Про це повідомляє ТАСС із посиланням на прес-службу кремля, передає УНН.

На запрошення Голови КНР Сі Цзіньпіна президент російської федерації володимир путін 16-17 травня 2024 року відвідає з державним візитом Китайську Народну Республіку як свою першу зарубіжну поїздку після вступу на посаду

- ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що візит охопить два міста - Пекін і Харбін.

Си не пошел на уступки в переговорах с президентом Франции: СМИ назвали причины08.05.2024, 22:38

"Глава російської держави також відвідає місто Харбін - адміністративний центр провінції Хейлунцзян, де візьме участь у церемонії відкриття восьмого Російсько-Китайського ЕКСПО і четвертого Російсько-Китайського форуму з міжрегіонального співробітництва, зустрінеться зі студентами та викладачами Харбінського політехнічного університету", - йдеться в повідомленні.

путін і Сі Цзіньпін відзначать 75-річчя дипвідносин між рф і Китаєм.

Також повідомляється, що глави двох держав "детально обговорять весь комплекс питань всеосяжного партнерства і стратегічної взаємодії". Крім того, Путін і Сі Цзіньпін "визначать ключові напрямки подальшого розвитку російсько-китайського практичного співробітництва" і обміняються думками щодо найактуальніших міжнародних проблем.

У рамках візиту путіна до КНР також планується його зустріч із прем'єром Держради країни.

Доповнення

У Польщі впевнені, що Китай має достатньо впливу на росію, щоб змусити президента рф володимира путіна завершити війну в Україні.

Анна Мурашко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін відвідає Китай цього тижня

     • 18405 переглядiв