ukenru
pszh-mozhut-dostrokovo-priznachiti-peremozhtsem-ligi-chempioniv-zmi

"ПСЖ" можуть достроково призначити переможцем Ліги чемпіонів – ЗМІ

 • 19616 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) може оголосити про виключення іспанського "Реала" та англійських "Челсі" і "Манчестер Сіті" з поточного розіграшу Ліги чемпіонів. Про це в Twitter повідомив журналіст Танкреді Пальмері, передає УНН.

Деталі

Наразі рішення знаходиться в процесу розгляду. У випадку, якщо УЄФА затвердить рішення, то достроково переможцем Ліги чемпіонів сезону 2020-21 стане французький "ПСЖ" – єдиний півфіналіст Ліги чемпіонів, який дійшов до півфінальної стадії турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА затвердив новий формат клубних турнірів

Також існує варіант, що санкції стосовно клубів Суперліги будуть введені з наступного сезону.
Примітно, що перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів мають пройти 27 і 28 квітня. "Реал" повинен зіграти з "Челсі", а "Манчестер Сіті" з французьким "Парі Сен-Жермен".

Довідка

Сьогодні було оголошено про створення 12-ма європейськими грандами футбольної Суперліги. До числа учасників увійшли шість англійських та по три італійські і іспанські клуб: "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", "Тоттенхем", "Ліверпуль", "Челсі" і "Арсенал", "Барселона", "Атлетіко" і "Реал", "Мілан", "Інтер" і "Ювентус". Команди потрапили до числа засновників нового турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова футбольної Суперліги: виведемо футбол на його законне місце

Головою Суперліги оголошено президента "Реалу" Флорентіно Переса. Віце-головами обрано голову "Ювентуса" Андреа Аньєллі та представника "Манчестер Юнайтед" Джоеля Глейзера.

Українські Національні Новини

Спорт