ukenru
pratsivniki-odnogo-z-pidpriyemstv-mkhp-doluchilisya-do-blagodiynogo-zabigu-dlya-zboru-koshtiv-na-aparati-dlya-likuvannya-poranenikh

Працівники одного з підприємств МХП долучилися до благодійного забігу для збору коштів на апарати для лікування поранених

 • 193111 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Співробітники “Миронівської птахофабрики” долучилися до віртуального благодійного забігу “Разом ми сила”, організованого благодійним фондом “МХП-Громаді”. Мета акції – зібрати кошти на закупку вакуумних апаратів для лікування поранених. Про це повідомили у пресслужбі підприємства, передає УНН.

Цитата

“Наші співробітники зібралися на міському стадіоні Канева та взяли участь у спортивній пробіжці заради доброї справи – збору коштів на придбання вакуумних апаратів для лікування ран. До слова, таке обладнання утричі скорочує перебування в лікарні наших поранених захисників та значно пришвидшує їхнє одужання”, – ідеться у повідомленні.

Деталі

Благодійний віртуальний забіг “Разом ми сила” стартував 1 липня і триватиме до 1 вересня. Аби взяти у ньому участь необхідно:

- зареєструватися на сайті;
- завантажити стартовий номер;
- зробити будь-який благодійний внесок;
- пробігти будь-яку відстань у зручний для вас час.

Нагадаємо

Станом на кінець липня благодійний фонд “МХП-Громаді” зібрав вже 120 тис. грн на закупку вакуумних апаратів для лікування поранених. 

Довідка

МХП – провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії – Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу