potentsiyna-zagroza-schodo-zaes-isnuye-danilov

Потенційна загроза щодо ЗАЕС існує - Данілов

 • 335984 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Потенційна загроза щодо Запорізької АЕС існує, адже там знаходяться терористи рф, які захопили цей об’єкт, який є дуже небезпечним з точки зору багатьох питань. Про це сказав Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Потенційна загроза стосовно Запорізької атомної електростанції існує, на превеликий жаль, там на сьогодні знаходяться терористи рф, які захопили цей об’єкт, який є дуже небезпечним з точки зору багатьох питань. Я можу сказати, що якщо надалі так буде продовжуватися, то нам може те що відбувалося в Чорнобилі бути такими маленькими квіточками, у порівнянні з тим, що може відбутися на ЗАЕС», - сказав Данілов.

Доповнення

Перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк заявляв, що оскільки ситуація на Запорізькій АЕС може вийти з-під контролю у будь-який момент, жителям прилеглого Енергодара краще залишити місто.

Голова Запорізької ОВА Юрій Малашко заявляв, що ситуація на Запорізькій АЕС з огляду на підрив Каховської ГЕС є стабільною.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Потенційна загроза щодо ЗАЕС існує - Данілов

     • 335984 переглядiв

    Дим від лісових пожеж у Канаді досяг Норвегії

     • 337222 переглядiв

    Акула на смерть загризла росіянина у Хургаді

     • 1557294 переглядiв