po-khersonshchyni-rosiiany-vypustyly-218-snariadiv-poraneno-7-liudei-u-tomu-chysli-dytyna

По Херсонщині росіяни випустили 218 снарядів, поранено 7 людей, у тому числі дитину

 • 28203 переглядiв

За минулу добу російські війська 67 разів обстріляли Херсонську область, у результаті чого поранення отримали семеро людей, в тому числі дитина.

Херсонську область російські війська за минулу добу атакували 67 разів, сімох людей поранено, у тому числі дитина, повідомив у суботу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

За минулу добу противник здійснив 67 обстрілів, випустивши 218 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. По Херсону ворог спрямував 49 снарядів, в тому числі керовану авіабомбу. (...) Через російську агресію 7 людей дістали поранення, з них - 1 дитина

- написав Прокудін у соцмережах.

російські військові, з його слів, поцілили у житлові квартали населених пунктів області; пошкодили об'єкти критичної інфраструктури та навчальні заклади в обласному центрі та в Херсонському районі; влучили у дитячий садок у Бериславському районі, завдали руйнувань магазинам та медичній установі у Херсоні.

росіяни не роблять висновків, як потужно можуть втрачати авіацію, намагаються вишукувати нові пускові рубежі - Гуменюк03.02.24, 09:42

Популярні

Умєров і Остін зустрінуться у вівторок у Пентагоні

 • 41959 переглядiв

Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

 • 51408 переглядiв

У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

 • 58895 переглядiв

Новини по темі

У Кривому Розі через ворожу атаку загорілася підстанція

 • 56355 переглядiв