ukenru
pidozryuvanomu-u-vbivstvi-diani-khrinenko-prosyat-aresht

Підозрюваному у вбивстві Діани Хріненко просять арешт

 • 11069 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 15 серпня. УНН. У Ленінському районному суді Кропивницького підозрюваному у вбивстві неповнолітньої Діани Хріненко сторона обвинувачення клопоче про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб, повідомляє кореспондент УНН.

Прокурор наполягає на запобіжному заході для підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко у вигляді 60 днів арешту без права внесення застави.

Підозрюваний свою вину заперечує. Каже, що у нього є два свідки, які підтверджують, що у день вбивства дівчини в Суботцях його не було. За його словами, алібі можуть підтвердити співмешканка та сусідка.

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року у селі Суботці Кіровоградської області зникла 17-річна місцева жителька Діана Хріненко. Пошуки зниклої дівчини тривали увесь час, проте її останки знайшли лише у березні 2019 року.

Поліцейським вдалось вийти на підозрюваного – 28-річного жителя одного з сіл того ж таки Знам’янського району на Кіровоградщині. Він переховувався у Польщі, польські правоохоронці і допомогли затримати підозрюваного.

15 серпня затриманого доставили до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП