pidozriuvanyi-u-vbyvstvi-zastupnyka-mera-nikopolia-planuvav-vbyty-inshykh-chynovnykiv-mista-politsiia

Підозрюваний у вбивстві заступника мера Нікополя планував вбити інших чиновників міста - поліція

 • 40912 переглядiв

Поліція повідомила, що підозрюваний у вбивстві заступника мера Нікополя планував аналогічні злочини по відношенню до інших міських чиновників.

Підозрюваний у вбивстві заступника міського голови Нікополя планував аналогічні злочини по відношенню до інших посадовців міста. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області, передає УНН.

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, 33-річний місцевий мешканець, виношував намір вчинення аналогічних злочинів відносно інших посадових осіб м. Нікополь

- написали поліцейські.

Наразі цю інформацію перевіряють в рамках кримінального провадження.

Нагадаємо

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка за підозрою у вбивстві заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова. Підозрюваний переховувався у орендованій квартирі.

Як відомо,  8 лютого був розстріляний автомобіль Віталія Журавльова. Тіло 59-річного заступника міського голови було знайдено на місці злочину.

Підозрюваний протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину. В той день, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника.

Вбивство заступника міського голови Нікополя: у міськраді офіційно підтвердили смерть Віталія Журавльова08.02.24, 16:06

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні ще цього тижня стане холодніше - синоптики

     • 31169 переглядiв