ukenru
pid-ofisom-politichnoyi-partiyi-v-dnipri-stavsya-konflikt

Під офісом політичної партії в Дніпрі стався конфлікт

 • 11691 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Конфлікт виник між активістами та охоронцями будівлі у Дніпрі, обійшлося без постраждалих. Про це УНН повідомили в відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

Зазначимо, що конфлікт стався за адресою Старокозацька, 58. У будівлі за цією адресою, зокрема, розташований офіс партії "УКРОП", а також Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міськради.

"Виникла конфліктна ситуація Між охоронцями будівлі та активістами – особами які були проти голосування за обрання нового голови Колегії адвокатів Дніпропетровської області", – зазначили в поліції.

Постраждалих внаслідок конфлікту немає. Відомості про подію внесли до Журналу єдиного обліку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одеському суді сталися сутички, до поліції доставили 49 осіб

У прес-службу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області УНН уточнили, що до рятувальників надійшов виклик, що за цією адресою розпилили невідому речовину. Однак, коли рятувальники прибули на місце події, там, уточнили у ДСНС, нічого не було.

"Приїхали на місце, на що нам повідомили, що наша допомога не потрібна. Ми чергували на місці до закінчення... Стояли на гідранті, підключилися на випадок ускладнення обстановки", – уточнили у ДСНС.

Водночас місцеві ЗМІ повідомляють про те, що всередині будівлі відбулися сутички, невідомі розпилили газ. Посилаючись на слова очевидців, повідомляється, що ті, хто перебували в цій будівлі, почули специфічний запах, їх евакуювали.

Нагадаємо, в Одесі між державними виконавцями та групою осіб сталася штовханина, через що до поліції доставили вісьмох учасників конфлікту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП