pashiyan-bilshe-ne-bachit-perevag-u-prisutnosti-rosiyskikh-viyskovikh-baz-u-virmeniyi

Пашиян більше не бачить переваг у присутності російських військових баз у Вірменії

 • 135306 переглядiв

Цитата 

За словами Пашияна, конфлікт у Нагірному Карабаху показав, що москва не змогла дотриматись своїх союзницьких зобов'язань.

"Ці події, по суті, привели нас до рішення, що нам необхідно диверсифікувати наші відносини у сфері безпеки, і зараз ми намагаємося це зробити", - заявив вірменський глава уряду.

Доповнення 

У Вірменії на постійній основі з 1995 року перебуває 102-а російська військова база. Її чисельність складає близько 3500 військовослужбовців.

росія залишилась осторонь, коли Азербайджан у середині вересня почав наступ на території невизнаної Нагірно-Карабахської республіки, яке закінчилося її ліквідацією. кремль заявив, що це внутрішня справа Азербайджану, оскільки бойові дії відбуваються на міжнародно визнаній території цієї країни.

Нагадаємо

Президент рф володимир путін не зміг відповісти на звинувачення щодо відведення військ з Нагірного Карабаху і зради Вірменії. Модератор в дискусійного клубу “Валдай” розповів путіну про те, що голова Європейської Ради Шарль Мішель заявив, що росія зрадила вірменський народ. У відповідь російський президент виразно відповісти не зміг.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    26 жовтня: Свято приємних несподіванок, День гарбуза

     • 416442 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікопольщину: є руйнування

     • 90109 переглядiв