partyzany-provely-rozvidku-npz-u-stavropolskomu-krai-rf-atesh

Партизани провели розвідку НПЗ у ставропольському краї рф - "АТЕШ"

 • 27033 переглядiв

Партизани провели розвідку активно працюючого російського нафтопереробного заводу в місті світлоград ставропольського краю, який, ймовірно, забезпечує потреби російських військ на південно-східному фронті в пальному.

Українські партизани провели розвідку російського нафтопереробного заводу (НПЗ) у Ставропольському краї. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Наш агент оглянув місцеперебування НПЗ, що у місті світлоград. За словами агента, завод активно функціонує і щодня здійснюється транспортування нафти. Про це свідчить активність техніки перевезення нафтопродуктів та відправлення поїздів із цистернами,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що на території знаходиться величезна кількість охорони, яка постійно патрулює територію заводу, навіть у важкодоступних місцях.

Координати об'єкта: 45.337246, 42.826651

Найімовірніше цей НПЗ закриває потреби в паливі російських військ на південно-східному відрізку фронту. Цікавіша інформація про завод, звичайно, вже була передана в потрібні руки,

- додали в "АТЕШ".

Нагадаємо

Агент "АТЕШ" підірвав релейну шафу на залізниці в ярославлі, рф, спричинивши перебої в роботі станції "полянка", яка є важливим логістичним вузлом, що використовується окупантами у військових цілях.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

З окупованої Херсонщини цього року повернули 101 дитину

 • 20966 переглядiв