ukenru
nimechchina-peredala-ukrayini-partiyu-vaktsini-astrazeneca

Німеччина передала Україні партію вакцини AstraZeneca

 • 24560 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Німеччина передала Україні партію вакцини AstraZeneca кількістю 1,5 млн доз. Про це інформують у Twitter посольства Німеччини в Україні, пише УНН.

Цитата

“Ми продовжуємо нашу спільну боротьбу проти COVID-19: напередодні візиту федерального канцлера Ангели Меркель до Києва посол Анка Фельдгузен передала сьогодні МОЗ України 1,5 млн доз вакцини AstraZeneca. Україна є першою країною, яка отримала від Німеччини вакцини на двосторонній основі”, — йдеться в повідомленні.

#МиРазом Ми продовжуємо нашу спільну боротьбу проти #COVID19: напередодні візиту Федерального канцлера Анґели Меркель до Києва @AnkaFeldhusen передалі сьогодні @MoH_Ukraine 1,5 млн. доз #вакцини AstraZeneca. Україна є першою країною, яка отримала від Німеччини вакцини на двосторонній основі. pic.twitter.com/hYauSGXUnW

— Посольство Німеччини (@GermanyinUA) August 21, 2021

Нагадаємо

Україна отримала 796 400 доз вакцини AstraZeneca від Греції, Польщі та Литви.

Додатково

Президент України Володимир Зеленський та федеральний канцлер Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель, яка приїде до Києва 22 серпня, зроблять заяву для преси пообіді у Маріїнському палаці.

Очільник німецького зовнішньополітичного відомства Хайко Маас не приїде до Києва для участі в саміті Кримської платформи. Його замінить німецький міністр економіки та енергетики Петер Альтмайер.

Українські Національні Новини

Новини Світу