nikhto-ne-zmozhe-zbyty-hruziiu-z-yii-yevropeiskoho-shliakhu-zurabishvili-pohovoryla-z-holovoiu-yevrorady

Ніхто не зможе збити Грузію з її європейського шляху: Зурабішвілі поговорила з головою Євроради

 • 30409 переглядiв

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі обговорила з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем суперечливий законопроект про іноземних агентів та шлях євроінтеграції Грузії на тлі триваючих протестів.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі обговорила події, що розвиваються в країні на тлі розгляду законопроекту про іноагентів, з головою Євроради Шарлем Мішелем. Про це повідомляє адміністрація президента, передає УНН.

"Президент Грузії в ході тривалої телефонної розмови з головою Європейської ради обговорила: події, що розвиваються в країні, європейську інтеграцію Грузії та фактори, які заважають цьому, зокрема повторно ініційований парламентською більшістю законопроект про прозорість іноземного впливу", - йдеться у повідомленні.

Президентка Грузії закликала громадян зробити вибір між Європою або рф 02.05.24, 16:06

Зурабішвілі у розмові наголосила, що "ніхто не зможе збити Грузію з її європейського шляху, що не менш важливо для Європи".

Президент Грузії обіцяла накласти вето на законопроект про іноагентів у разі його ухвалення парламентом у трьох читаннях. Поки що суперечливу ініціативу схвалили у двох слуханнях.

"Грузія перебуває на роздоріжжі", – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі02.05.24, 04:54

Популярні

Новини по темі

НБУ прогнозує, що економіка зросте на 3% у 2024 році

 • 48546 переглядiв