nichna-ataka-droniv-na-odesu-zahynuv-70-richnyi-cholovik-troie-liudei-poranenni

Нічна атака дронів на Одесу: загинув 70-річний чоловік, троє людей пораненні

 • 33889 переглядiв

70-річний чоловік загинув і троє людей отримали поранення внаслідок вчорашньої атаки російського безпілотника на житловий будинок в Одесі.

Внаслідок вчорашньої атаки російських безпілотників по Україні в Одесі загинув 70-річний чоловік, також було поранено троє людей. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України, пише УНН.

Деталі 

За даними слідства, ввечері 23 лютого збройні сили рф вкотре атакували Одесу ударними безпілотними літальними апаратами.

Внаслідок ворожої атаки зруйновано одноповерховий житловий будинок - загинув 70-річний чоловік. Ще троє місцевих жителів отримали поранення, їх госпіталізовано до медзакладу

- резюмували в ОГПУ.

Наразі триває огляд місця події і встановлюється перелік  руйнувань та пошкоджень. 

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

- підсумували в Офісі генпрокурора.

Нагадаємо

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер заявив, що під час атаки на Одесу поранення отримали троє жінок. Всі вони госпіталізовані до лікарні з опіками різного ступеня.

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

До Києва прибули прем’єр-міністри Італії та Бельгії

 • 47463 переглядiв