ne-tilky-v-rostovskii-oblasti-u-rf-vnochi-atakovano-shche-odnu-naftobazu-v-krasnodarskomu-krai-roszmi

Не лише в ростовській області: у рф вночі атаковано ще одну нафтобазу в краснодарському краї - росЗМІ

 • 27264 переглядiв

Ще одна нафтобаза зазнала атаки в Росії, повідомляється про пожежу і пошкодження трубопроводів і технічних приміщень у Темрюкському районі краснодарського краю, на додачу до нафтоналивних терміналів в Азові ростовської області.

Ще одну нафтобазу атаковано сьогодні вночі в рф - у темрюкському районі краснодарського краю, з посиланням на джерела повідомляє російський телеграм-канал ASTRA, пише УНН.

Деталі

"У районі опівночі 18 червня жителі темрюкського району повідомляли в місцевих чатах про вибухи. Однак офіційної інформації від влади або міноборони рф не надійшло дотепер", - ідеться в повідомленні.

ASTRA з'ясувала, що "атакований був термінал із перевалки наливних нафтопродуктів і хімічних вантажів ТОВ "Югнефтехимтранзит" у селищі чушка". "Виникла пожежа, пошкоджено трубопровід і технічні приміщення. Постраждалих немає", - повідомили ASTRA джерела в екстрених службах регіону. 

Також ASTRA з'ясувала, що "в азові ростовської області в рф у ніч на 18 червня безпілотники поцілили по нафтоналивних терміналах ЗАТ "Азовпродукт" і ТОВ "ДонТерминал"".

В ростовской области рф из-за атаки БпЛА загорелись резервуары с нефтепродуктами18.06.2024, 05:10

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Спікер парламенту Литви прибула з візитом до Києва

 • 40423 переглядiв

Курс валют на 18 червня: гривня зміцнилась на 5 копійок

 • 30169 переглядiв