naslidki-mizhnarodnikh-sanktsiy-v-rf-zaboroneno-vikoristannya-partiy-novikh-snaryadiv-cherez-zagrozu-samodetonatsiyi

Наслідки міжнародних санкцій: в рф заборонено використання партій нових снарядів через загрозу самодетонації

 • 292315 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Російський оборонний комплекс відчуває наслідки міжнародних санкцій. Зокрема, в рф заборонили використання партій нових снарядів, вироблених цього року, через загрозу самодетонації. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Генерального штабу ЗСУ.

Цитата

«Оборонній промисловості російської федерації даються взнаки міжнародні санкції. За наявною інформацією, великі партії 122 та 152 мм артилерійських боєприпасів 2023 року виробництва, заборонені до використання через їх самодетонацію», - повідомили у Генштабі.

Там також додали, що відзначається погіршення рівня забезпечення підрозділів окупантів озброєнням та військовою технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмуті на кожні 48 сантиметрів захоплених територій припадає один убитий або поранений російський солдат - Міноборони Британії

Контекст

В результаті запровадження міжнародних санкцій рф відчуває брак цілої низки деталей, зокрема, високотехнологічних, які не може постачати безпосередньо з країн, якій підтримали санаційні обмеження. Однак рф намагається постачати необхідні деталі через треті країни, а також отримувати боєприпаси в білорусі та в Ірані.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб повідомив про ситуацію на фронті

     • 299633 переглядiв

    У Криму стався вибух на залізничних коліях – ЗМІ

     • 258329 переглядiв