naftohaz-obhovoryv-iz-socar-zberihannia-azerbaidzhanskoho-hazu-v-ukrainskykh-skhovyshchakh

Нафтогаз обговорив із SOCAR зберігання азербайджанського газу в українських сховищах

 • 16725 переглядiв

Олексій Чернишов та Ровшан Наджаф, президент SOCAR, обговорили перспективи співпраці у нафтогазовій галузі, зокрема можливість зберігання азербайджанського газу в українських ПСГ, а також обмінялися думками щодо енергетичного переходу та декарбонізації.

Українська компанія "Нафтогаз" та азербайджанська корпорація SOCAR обговорили перспективи співпраці у нафтогазовій галузі, зокрема можливість зберігання азербайджанського газу в українських ПСГ, пише УНН з посиланням на Групу Нафтогаз.

Деталі

Як повідомляється, голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов провів "продуктивну" зустріч з президентом азербайджанської нафтогазової корпорації SOCAR Ровшаном Наджафом.

"Ішлося про перспективи співпраці в нафтогазовій галузі, включно з можливістю зберігання азербайджанського газу в українських ПСГ. Працюємо над розширенням нашого співробітництва", - ідеться у повідомленні Нафтогазу.

У SOCAR також вказали, що "під час обговорення обговорювалися перспективи співпраці в нафтогазовій галузі, в тому числі вивчення потенціалу зберігання азербайджанського газу в Україні". Окрім того, як вказано, сторони обмінялися думками щодо енергетичного переходу, декарбонізації та інших актуальних тем, що становлять взаємний інтерес.

Україна сподівається збільшити зберігання газу для Європи на зиму на 60%, іноземні трейдери відновили закачування - голова Нафтогазу01.05.24, 16:59

Популярні

Новини по темі