naftobaza-na-bielhorodshchyni-ta-elektropidstantsiia-u-lypetskii-oblasti-dzherelo-povidomylo-pro-rezultaty-uspishnoho-poliuvannia-droniv-sbu-na-terytorii-rf

Нафтобаза на бєлгородщині та електропідстанція у липецькій області: джерело повідомило про результати успішного полювання дронів СБУ на території рф

 • 16599 переглядiв

Нафтобаза на бєлгородщині та електропідстанція у липецькій області: джерело повідомило про результати успішного полювання дронів СБУ на території рф.

Нафтобаза та електропідстанція – результати успішного полювання дронів СБУ на території рф, повідомили УНН поінформовані джерела.

Деталі

За даними наших джерел, цієї ночі дрони СБУ активно працювали в липецькій та бєлгородській областях рф. Як наслідок – "бавовна" палала на нафтобазі "Осколнафтопостачання" біля н.п. старий оскол та на підстанції "Єлецька" потужністю 500 кВ.

росіяни у місцевих пабліках всю ніч скаржилися на серію гучних вибухів в районі нафтобази в бєлгородській області. А губернатор липецької області підтвердив пожежу на електропідстанції "Єлецька". Вона живить тягові підстанції ржд, нафтоперекачувальну станцію "Станова" та забезпечує транзит між липецькою, орловською та брянською енергосистемами.

З'явилося відео атаки безпілотника в липецькій області, де горить підстанція13.05.24, 11:17

"Російська промисловість, яка працює на війну проти України, залишатиметься законною ціллю для СБУ. Заходи для підриву воєнного потенціалу ворога продовжуватимуться", - зазначило поінформоване джерело.

Популярні

Новини по темі

ДТП на столичній АЗС: справу водія Audi передали до суду

 • 16750 переглядiв