ukenru
na-trasi-kiyiv-chop-stalasya-dtp-odna-lyudina-zaginula-shestero-travmovani

На трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП: одна людина загинула, шестеро травмовані

 • 14865 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Сьогодні вранці, 10 жовтня, зіткнулись автопоїзд "ДАФ" та мікроавтобус "ГАЗель" - на місці події працюють правоохоронці та медики. Одна особа загинула, шестеро отримали травми. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП Львівської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 10 жовтня, близько 9.10 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Луб’яна Миколаївського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автопоїзд "ДАФ" та мікроавтобус "ГАЗель", які рухались у попутньому напрямку. Від удару мікроавтобус з’їхав у кювет. Внаслідок зіткнення одна особа загинула, ще шестеро отримали тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іномарка збила школяра на пішохідному переході у Харкові

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників ДТП, медики встановлюють потерпілим діагнози. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв УНН, поліція розслідує обставини ДТП в Малиновському районі Одеси, у результаті якої четверо людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. За фактом аварії відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП