na-okupovanykh-terytoriiakh-zaharbnyky-rozdaly-plan-yavky-na-vybory-tsns

На окупованих територіях загарбники роздали план явки на "вибори" – ЦНС

 • 30697 переглядiв

Російські окупанти на окупованих територіях розповсюдили серед таких структур, як навчальні заклади, план забезпечення високої явки на фейкові вибори для легітимізації окупації.

Російські загарбники на окупованих територіях розвали план явки на "виборчі дільниці" співробітників фейкових навчальних закладів та інших структур. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У повідомленні вказується, що на тимчасово окупованих територіях, починається пропагандистське шоу з назвою "вибори президента РФ", мета якого створити колективну відповідальність за злочини Кремля.

Тобто засвідчити підтримку з боку росіян політики свого диктатора Путіна, а також "легалізувати" окупацію ТОТ шляхом малювання явки. Для цього всім колаборантам поставили завдання забезпечити норму явки на визначену дільницю від кожного підприємства чи установи

йдеться у повідомленні.

Водночас керівників попередили, що завдяки відеоспостереженню з системою розпізнавання облич на дільницях буде відомо чи було виконано план, та пригрозили наслідками у разі його невиконання.

Центр нацспротиву розповів, як ФСБ використовує українців у своїх операціях28.02.24, 00:17

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп і Байден перемогли на праймеріз у штаті Мічиган

     • 24676 переглядiв

    На кордоні зі Словаччиною помер український водій

     • 32142 переглядiв

    В Одесі виникла пожежа через уламки збитого "шахеда"

     • 28299 переглядiв