na-okupovanii-luhanshchyni-sposterihaietsia-prodovolchyi-defitsyt-tsentr-natssprotyvu

На окупованій Луганщині спостерігається продовольчий дефіцит - Центр нацспротиву

 • 25990 переглядiв

Через контроль над цінами, запроваджений окупаційною російською адміністрацією, у магазинах Луганської області виник дефіцит продуктів харчування, оскільки власники магазинів обмежують поставки та зарплати, щоб компенсувати фінансові втрати.

В магазинах на тимчасово окупованих територіях Луганщини спостерігається продовольчий дефіцит. Про це повідомляє Центр Національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

У спротиві пояснюють, що продовольчий дефіцит це наслідок політики окупаційних адміністрацій, які встановили поріг цін на продукти аби зменшити соціальне напруження в умовах зростаючої бідності місцевого населення.

Кожен власник магазину має укласти відповідний меморандум з РОА, аби отримати дозвіл на ведення діяльності. Проте в таких умовах з полиць магазину почали зникати товари, а аби компенсувати втрату прибутків власники обмежили зарплату найманим працівникам. Також в регіоні росте торгівля з-під прилавку

- резюмували в Центрі національного спротиву. 

Нагадаємо

Росіяни глушать інтернет і телефонний зв'язок в окупованих українських населених пунктах, щоб завадити місцевим жителям, які діляться з українськими силами інформацією про пересування російських військ.

На окупованих територіях росіяни намагаються стимулювати видобуток корисних копалин26.02.24, 10:19

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В ЄС анонсували поступки для фермерів: про що йдеться

 • 26434 переглядiв