na-odeschini-cholovik-kinuv-granatu-v-dim-odnoseltsya

На Одещині чоловік кинув гранату в дім односельця

 • 347216 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. У Роздільнянському районі Одеської області затримали 47-річного жителя, якого підозрюють у замаху на вбивство – чоловік кинув у вікно односельця гранату. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Одещини, передає УНН.

Деталі

Поліція встановила, що 47-річний місцевий житель розпивав алкоголь разом з 25-річною донькою та її на рік молодшим цивільним чоловіком. Під час цього він дізнався, що дівчина тримає старі образи на свого колишнього хлопця, і вирішив помститися йому найжорстокішим чином – позбавивши життя. Чоловік кинув її у вікно будинку молодика ручну осколкову гранату Ф-1.

Цитата

«Зловмисник взяв ручну осколкову гранату Ф-1, поїхав додому до молодика і кинув її у вікно будинку, висмикнувши чеку. Унаслідок вибуху ніхто не постраждав, оскільки хлопця вдома не було, а його мати, з якою він проживає, знаходилася в іншій кімнаті. Пошкоджень зазнало лише житлове приміщення», - йдеться у повідомленні ГУНП Одещини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому нетверезий чоловік на АЗС погрожував підірвати гранату

На місці подій слідчими була вилучили фрагменти розірваної гранати. Повідомляється, що підозрюваний правопорушник був затриманий поліцією за місцем мешкання – там виявили ще одну гранату РГД-5, а також речовину, схожу на канабіс і пристрій для вживання наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Записав відео із погрозою вбивством 17-річній дівчині: на Київщині затримали чоловіка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині чоловік кинув гранату в дім односельця

     • 347216 переглядiв

    Ізраїль завдав удару по аеропортам Дамаска і Алеппо - ЗМІ

     • 509874 переглядiв

    Одещина першою закінчила збір ранніх зернових

     • 612490 переглядiв

    У НАЗК назвали терміни подання декларацій за 2021 – 2022 роки

     • 418399 переглядiв