na-luhanshchyni-uchniv-shkil-zmusiat-vyvchaty-istoriiu-tak-zvanoi-lnr

На Луганщині учнів шкіл змусять вивчати історію так званої "лнр"

 • 38668 переглядiв

російські окупанти планують змусити школярів окупованої Луганської області України вивчати сфабриковану "історію" так званої "луганської народної республіки" за тритомним підручником, стираючи українську ідентичність.

Окупанти представили макет тритомного підручника з історії так званої "лнр" для учнів 5-7 класів, - вже на початку нового навчального року загарбники обіцяють впровадити зміни до викладання курсу історії на тимчасово захопленій території Луганської області України. Про це передає УНН із посиланням на Луганську ОДА/ОВА.

Деталі

В окупованому Луганську представили макет тритомного підручника з історії так званої "лнр" для учнів 5-7 класі .

Згідно з інформацією Луганської ОВА, у школах так званого "лнр" відповідний курс "історії" може з’явитися на початку нового навчального року.

з 1 вересня росіянами будуть впроваджені зміни до викладання курсу історії, згідно з якими на території окупованої Луганщини до обов’язкового вивчення додається розділ із історії "лнр"

– інформує відомство.

Анонсоване окупантами видання має охопити різні періоди регіональної історії, причому, як наголошують автори "із найдавніших часів до сьогодення".

Нагадаємо

Російські окупанти видають російські паспорти 14-річним дітям-сиротам на тимчасово окупованих територіях України, намагаючись стерти їхню українську ідентичність.

Ігор Тележніков

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Миколаєві пролунав вибух

 • 35616 переглядiв

росіяни посилили обстріли Сумщини: з ночі 165 вибухів

 • 29388 переглядiв

Поки мова про блекаут не йде – Yasno

 • 24706 переглядiв